Wednesday, 15 November 2017

DAYS 21

     Rabu,15 November 2017. Harini masuk ofis tepat tepat pukul 8. Biasanya aku masuk sebelum pukul 8. Harini gerak lambat sikit dari rumah. Masa perjalanan nak pergi ofis tadi, ada kemalangan dekat Semenyih. Macam teruk. sebab tengok ada lori besar. Lepastu nampak tiang traffic light tumbang, lepastu tengok kat tiang tu macam someting tapi orang dah tutup kan. aku syak tu orang laa. maybe meninggal di tempat kejadian, sebab dihimpap traffic light tu. maybe traffic light tu lori besar tu yang langgar. Eeeee macam ngeri duh. tobat la aku kejap nak langgar traffic light. I mean bila traffic light still merah, aku jalan. Macam insaf kejap HEHE. So jangan contohi aku okay.

    Okay harini pagi pagi lagi orang whatsapp tanya buku seram yang aku update semalam kat fb. Alhamdulillah REZEKI pagi hari.


haa buku novel ni la yang aku update sebelum aku balik semalam,

     Korang pun kalau nak buku buku novel baru/prelove boleh roger aku. HEHE petang ni buat lagi projek bungkus buku. asalnya buku tu dah diposkan guna skynet. lepastu dia hantar separuh je. tak sampai ke pada customer. then cikmad suruh send balik kat Mobile Book Cafe. now pos guna pos laju je. Pos laju punya service memang terbaik. 



1 comment:

  1. Kan dah kata, bila sudah mula buat pemasaran, kejap lagi lakulah buku2 tu

    ReplyDelete

FAV SONG

                NAK BELANJA SIKIT LAGU FAV AKU HARI NI . SAMBIL SAMBIL BACA BLOG AKU NI, KORANG DENGAR LA LAGU NI.