Tuesday, 21 November 2017

DAYS 26

Selasa 21 November 2011. pagi ni tak buat apa sangat just susun buku bertimbun kat kawasan cikmat selalu buat kerja.so kemas alih ke rak yang dekat cermin . so takde la berlonggok buku kat meja meeting.

Then tiba harini cikmat ajak aku pergi tengok jualan buku dekat UKM. bukan pesta buku just jemputan daripada UKM sempena conference law amenda tah. so MBCdan ITBM dijemout ke situ. sambil sambil tu lawat la cik halim menjual buku. lagi pun ada buku yang cikmat nak beli kat ITBM tu sebab ada buku yang sekolah nak takda kat ofis. so cikmat beli la kat situ.



ni aku belanja sikit gamba haa. yang atas Trak MBC. yang bawak trak ITBM.

     Kami balik dalam tengah hari macam tu la.. cikmat just hantar aku kat ofis then dia balik makan terus. lepastu lepas zuhur , cikmat datang balik ofis. lepastu petang punya kerja aku kena cari 100 buah buku mustread and pts dalam senarai yang sekoah order. buku ni cikgu nak sebelum cuti sekolah. so nak taknak pulun la cari buku buku tu. Awalnya aku sorang je cari buku buku tu,then disebabkan banyak lagi buku  yang aku tak jumpa, satu ofis tolong carikan sekali buku buku tu. termasuk la cikmat sekali tolong. HAHA. TERIMA KASIH JASAMU DIKENANG. disebabkan benda tu nak cepat, petang tu jugak aku dengan Faiz bungkus buku buku tu walaupun dah pukul lima. So harini balik lambat 30 minit . tapi takpelah kerja punya pasal aku okay je.. itu pun nasib ada faiz nak tolong bungkus kan, kalau tak lambat la kerja aku bungkus sorang sorang.. disebabkan aku nak balik, alamat sekolah aku tak isi lagi kat easy parcel. so aku sambung esok pagi. HIHIHI.

No comments:

Post a Comment

FAV SONG

                NAK BELANJA SIKIT LAGU FAV AKU HARI NI . SAMBIL SAMBIL BACA BLOG AKU NI, KORANG DENGAR LA LAGU NI.