Tuesday, 14 November 2017

DAYS 20

     Selasa, 14 November 2017. Harini masuk ofis lambat sikit. :( Pagi ni hujan rahmat dah turun start pukul 630 tadi. Nak redah karang tak pasal pasal kuyup je sampai ofis. Haritu pernah redah nak pergi kerja sekali. Bahaya weyh. Tayar motor hampir hampir tergelincir weh. Yela jalan licin. Aku bawak tak laju pun. Disebabkan maybe jalan tu turun bukit, lepastu aku brek. Tambah pulak jalan licin. Nasib aku pandai kawal. Kalau tak, jatuh dah tu. Alhamdulillah masih selamat hingga ke harini :)

     korang nak tahu aku gerak kerja pukul berapa?? PUKUL 12 TENGAH HARI WEHHHH... Itu pun masih hujan lagi. Hujan renyai . Tapi takpela aku redah jela ... redha... yela rasa sebe salah sangat sangat datang lambat. nak bawak kereta tak berani lagi. Rempit je mampu.

     So sampai je ofis tengok cikmat dah ada . Tengok kat atas meja ada parcel. Kesian cikmat kena buat kerja aku . Then tengok ada buku siap tersusun siap dengan siap timbang nye. buku buku sekolah order. Bila masuk ofis aku terus buat easyparcel untuk post buku yang cikgu tu order la. bila cikmat balik, aku bungkus buku buku tu. Nasib sempat la pos harini. REZEKI HARINI...


okay benda ni nak di pos ke sekolah. ni aku bungkus sorang sorang. power tak? Takdela power mana.. bungkus je pun.. hehe

No comments:

Post a Comment

FAV SONG

                NAK BELANJA SIKIT LAGU FAV AKU HARI NI . SAMBIL SAMBIL BACA BLOG AKU NI, KORANG DENGAR LA LAGU NI.