Wednesday, 8 November 2017

DAYS 15

     Rabu, 8 November 2017. Harini kat ofis aku dgn cikmat je. Abang Hanis and Faiz pergi sekolah. Duk jela terperap kat dalam ofis tu.

     Harini aku plan nk list kan buku buku cikmat. Yang haritu punya kerja. Haritu just susun je. Now kena list pulak dalam excel. Kerja tetap kerja laa. So aku buat la kerja tu sampai kesudah. Itu pun banyak lagi yang tak sudah  nya. Hahaha

     Harini terkejut bila ada orang tekan loceng and rupanya Hajar. Dia singgah kejap jumpa cikmat sebelum dia bertolak ke ganu esok. hmm lepas ni rindu la lawak si hajar. Hahah Ingat kan last jumpa dia hari isnin.Kalau aku tahu dia nak datang harini aku fikir nak belikan maggie ramen untuk dia sbg hadiah hari perpisahan. Sebab haritu dia teringin nak sangat rasa ramen. Nak beli tapi takda jual yang sepeket. Last last tak dapat jugak nak rasa ramen tu. keisan hajar. Takpelah Hajar .. kalau ada rezeki jumpa aku belanja kau ramen. Hahaha
                   








1 comment:

FAV SONG

                NAK BELANJA SIKIT LAGU FAV AKU HARI NI . SAMBIL SAMBIL BACA BLOG AKU NI, KORANG DENGAR LA LAGU NI.